Torsdag


Tjo idag var det varmt men inte någon sol ute -.- jätte jobbigt väder. 
Var på juniorerna och gjorde en förbön. Jag och Moa var ju bara så himla snygga pingeviner (eller vad de nu va? batman?) Vi åt korv också (Y). Imorgon åker jag till skummeslöv över helgen så det blir ingen blogg eller dator ;s. Ikväll är det Vampire Diaries <33. Imorgon har jag engelska oregelbundna verb prov som jag har övat lite till. 
Det går nog bra. 

På fredag nästa vecka har jag och girlsen bestämt att vi ska ha tjejkväll och sova över. Det blir antagligen hos Fanny. Tips på bra film? 

Dagens kläder:
Jeans - J.Lindeberg
Tröja - JC
Klocka - Jetset

Har kollat klart på en film nyss och halv pluggat lite.

Igår kollade jag på 3filmer + det senaste OTH (one tree hill) avsnittet.
De tre filmerna va: Dirty Dancing, Grease och Pretty Woman
Tre enormt bra filmer. Gamla godingar ^^.

puss och kram
<333

:) / :(


Hejsan här är jag igen den dåliga bllogg uppdateraren.

Har varit i Anderstorp idag och köpt en bok, skisspennor och handlat lite mat.

Skulle igentligen köpa Vampire diaries men den fanns inte :( så jag köpte Harry Potter - De vises sten eftersom jag inte har läst den eller någon annan HP. Böckerna är ju så dyra så kan inte köpa alla på gång men man måste börja nånstans ;). Köpte skisspennor så att jag kan har bättre pennor att rita med.

Jag och mamma handlade mat också. Köpte en halv liters Ben&Jerry glass. As gott. Köpte New York Super Fudge Chunk. Den va inte billig men jag var ju tvungen att testa B&J nån gång ^^.

Hade jätte ont i halsen när jag vaknade och har haft det hela tiden i skolan. Men det börjar släppa (Y)

Imorgon blir det tyska igen då i hp....


Mums <3 Värd att testa

puss och kram
<333

Fin fint väder ute!

Idag är det toppen väder ute verkligen!  Älskar det! det blåser lite men det får vi ta.  Har vairt ute rätt mycket idag och hjälpt till lite med några små grejer. Var med mamma i gnosjö och pantade burkar och flaskor. Också va vi på Zeb & Sofi. Köpte Black Star som jag har gått och velat om sen i julas. Den luktar jätte gott verkligen. Mamma köpte också en parfym. Någon Naomi Campbell vet inte vilken. Sitter vid syrrans dator så hennes kompisar skriver hela tiden på msn till henne. ¨

Dagens kläder:
Linne - Skills
Skjorta - Kappahl
Jeans leggins - H&M
Klocka - Jetset

Började dagen med att äta frukost och sen gick jag och duschade och gjorde mej iordning.

puss och kram
<333

Hejhej

Hejhej skolan va rätt okej idag. Jag och Kimman bestämde gympan så vi hade höjdhopp, ambulansta och glida på mattor.

Har inte så mycket att göra och har haft lite dålig uppdatering på sistone så tänkte bjuda på några mumsiga bilder (:

Goda cupcakes (några grädde några frosting)
Min tårta från 22feb
Amerikanska muffins (åt precis en)
 Fel håll men det är iallafall bilden jag målade i helgen. Hakan blev lite spetsig men men

puss och kram
<333


Härligt?

Nu har jag nyss varit ute på golfbanan för första gången iår och slagit 2 spänner på rangen. Det är inget jätte fantastiskt väder idag. Det blåser och regnar imellanåt men ibland skiner soleno ch det är riktigt fint men inte speciellt varmt. Glad att det inte är någon snö. Har kollat runt lite på bloggar nu och kollade på en blogg med en tjej som tecknar och insåg att jag är kass på det. :( vill också kunna rita så att det ser levande ut så nu tänker jag sno min syrras ipod eftersom mitt batteri är slut och sätta mej och rita lite i mitt block. Har bar ett problem.... jag har inga bra pennor och sudd :(. lovar att ni får resultatet på mina fula teckningar på bloggen senare. Har bara en timme på mej och rita. Måste ju kolla på Gossip Girl klockan 19.00.

Om någon har några förslag på vad jag kan rita så får ni gärna säga till mej.

puss och kram
<333

Baby Manboy

Hejhej (:

Disoct igår va överkul (: Dansade som en galning även om jag hade lovat mejj själv att ta det lite lugnare. Har konstigt nog ingen träningsvärk ;O måste betyda att jag börjar bli lite tränade iallafall. Har dock väldigt ont i halsen eftersom jag sjöng/skrek så mycket. 2 av låtarna jag sjöng med till väldigt mycket var Baby - Justin Bieber och Manboy - Eric Saade. När dom låtarna kom så var alla tjejer helt crazy. Det var inte lika många från kp på discot igår som förra gången. Det var: Jag,Ellen,Ellis,Amanda,Sofie & Kimman. Ronja och Ebba från 4an var där 1½ också.  Gick rätt bra med mitt huvud även om jag har en enorm bula på det :S.

Händer i helgen?
Svar: ingen aning ha tråkigt? är helt öppen för förslag.

Dagens låt:
Justin Bieber - Baby

Dagens kläder:
Tröja/Tunika - JC
Jeans - H&M
Spännen - Gékås Ullared 

Känner mejj helt osminkad idag vilket jag är. 
Använder den sega datorn idag eftersom jag bara harm in grymma spelningslista på pappas spotify, därför blev bilden lite urdålig kvalité på. 

 
Ser helt drogad ut :s men tog en snabb bild bara och är trött *gäsp*

puss och kram
<333

Disco time :D

Hejhej om några minuter så kommer ellis och hämtar mejj för att vi ska på disco i hp (:

Har gjort i ordning mejj nu i nårra timmar. Röd klänning, svarta leggins, svart kofta ;)

sry för dålig uppdatering men har inte haft lust att skriva ngt.

puss och kram
<333


tycker ni???

Hejhej

Hej nu har jag ätit en glass och suttit och tittat på det fina vädret ute. Jätte fint och ca 15 grader i skuggan :)

Vi dansade på rasten i skolan idag och igår höhö. Jag, Sofie, Fanny, Ellabella, Ellis, Manda och kimman va med igår också men hon var tyvärr sjuk idag ''/ Krya<3


Ikväll är det uv invigning så jag ska få min 3e stjärna vilket blir hemskt om inte kimman kommer..... Får gå upp på scenen själv! Bara stå där framför alla och ta imon mit stjärna :$ pinsamt.

puss och kram
<333

Gislaved

Hejhej förlåt att jag inte skrivit något innan men jag har inte hunnit.
Mamma väckte mej typ kvart i 11 men orkade inte stiga upp sen fick jag brottom eftersom vi visst skulle till Gislaved för vi skulle byta en jacka och en tröja Julia fick igår och pappa skulle köpa cykel däck.
Fick så brottom att jag fick äta frukost i bilen ;S.

puss och kram
<333

Kalas

Hejsan Hejsan

nu sitter jag här i min säng igen och väntar på att josse och elvis ska komma tillbaka så jag kan prata med dom på skype. Fille och Julia sitter vid Julias data jämte mejj och grejjar och julia har på sin iPod på högtalare och spelar Du kom som en vind - Sofijah.
Ottan sitter jämte mejj på andra sidan och kollar när jag skriver.

puss och kram
<333

Grattis :)

Hejhej nu har jag stigit upp för typ 1timme sen och grattat min lillasyrra på sin 10års dag.
Hon fick många fina paketer t ex. en iPod nano G5 8gb grön. Gjorde en spelningslista åt henne till iPoden. Hon fick även en bok med de 10 finallåstarna från melodifestivalen så nu ska hon lära sejj spela alla dom på piano ;P.


Bilden tagen i julas. Grattis!

puss och kram
<333

Bowling

Hejhej nu är jag hemma från bowling och McDonalds.
Hade jätte kul och vann hela skiten :). Tävlade mot Ellabellapärsonskrutt och Hanna på våran bana då. Vi hann spela 3 ronder och Ellabella och Hanna hann skjuta varsin gång på 4e ronden. Åt en Big Mac & co på McD och drack en coca cola. Gött. Nu lyssnar jag lite på musik och ikväll ska jag kolla på vampire diaries fast har redan tjuvkollat på hela avsnittet (a).

 +

puss och kram
<333

Redo för en ny dag

Jahopp vad händer idag?
Ska till farmor och äta halv 1 annars inget.

Vaknade klockan 10 idag men de va josses fel som vill prata länge men blev så trött typ 23.00 så va tvungen att lägga mejj och sova. När jag hade vaknat så gick jag ner och åt scones med nutella på (väldigt nyttigt?) och kalaspuffar. Drack även lite smultrondryck men det var bara lite kvar av den ;(. Sen gick jag och tog en skön varm dusch och gjorde mejj i ordning och fönade håret. 

Någon som har förslag på vad jag kan hitta på idag då? 

puss och kram
<333  

jag har skojj ^^

^^ nu har jag kommit hem från UV för typ en timme sen och sitter och pratar med Josse och Elvis på skype asså dom två kan få en att skratta! Dom är bara hur sköna som hellst haha.

puss och kram
<333

Hemma

Hejhej nu har jag varit borta hos farmor och ätit mat med fille och emil.
Vå åt potatismos och hamburgare och sen åt vi chokladpudding till efterrätt. gillar inte chokladpudding så mycket men det var gott iallafall.

puss och kram
<333

Tråkigaste dagen?

Asså det finns en sak som inte är bra med att bo på ett litet ställe....... Det finns inget att göra.
Har tråkigt tråkigt och ännu mer tråkigt idag. Kommer någon snubbe som ska greja med våran kakelugn snart och jag vill inte vara hemma. Men vad ska jag göra? Jag kan ju inte precis gå och shoppa. Liksom det finns 1affär här typ, en mataffär. Vaknade typ klockan 9 min har sovit jätte dåligt inatt. drömde att jag va typ vid havet och hela havet va fullt av brän maneter sen drömde jag att jag hade en fisk på magen så jag typ skrek till och vaknade.

Har ni söta läsare något förslag på vad jag kan göra????


Erkänn snygga vi är :P i miss those times....

Ready

Nu är jag klar med min lilla födelsedagspresent till syrran. Kan inte säga vad det är om hon skulle få för sig att gå in på min blogg.

Jag känner att jag har ätit alldeles för mycket godis i helgen. Har bara 3godisbitar kvar i mitt ena påskägg. Inte bra. Nu vill jag kolla på Tribe av någonanledning men kommer inte ihåg vilket avsnitt jag är på. Vet bara att jag ska se i säsong 5 höhö... Nu är det bara två godisbitar kvar. Kan inte kolla på Tribe eftersom syrran vill lyssna på musik på min data... hon har en lista på 51 låtar som tar ungefär 3timmar att lyssna igenom. Hon får lyssna på några till låtar.

 

puss och kram
<333

jkpg & påsk

Hejsan. sorry att jag inte bloggade något igår och inte har bloggat tidigare idag men jag har inte hunnit.

Igår va jag med mamma och köpte en blomma först sen när vi kom hem va jag tvungen att fixa till mejj så att vi kunde gå till farmor och farfar och äta. Vi har där till ca 16/17 någontings sånt? När vi gick därifrån hängde vi med min farbror och kollade på hans nya hus som han håller på att renovera. När vi kom hem därifrån va klockan typ halv 6 eller mer. Vi gick in lite och sen kollade jag och syrran på Harry Potter och Fången från Azkaban på TV6 till kvart i 10. Sen gick jag ner och kollade lite på någonting pappa, mamma och dom kollade på sen blev jag så trött att jag gick och la mejj.

Idag var jag i jkpg på A6 och tänkte shoppa lite. Köpte lite paketer till syrran och 2tröjor till mejj. Mamma köpte lite grejs och vi åt glass och mat på ikea och vi kom inte hem förrens halv 6. Hade värsta huvudverken när vi kom hem så jag gick upp lite sen kollade jag på Gossip Girl och vi åt taco. Så jag har lixom inte hunnit blogga någonting. Tyvärr.

Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra.....

puss och kram
<333 


Cupcakes!

Cupcakes är väldigt gott och inte jätte komplicerade att göra heller. Så idag känner jag mejj snäll och tänkte bjuda på receptet.

Cupcakes grundrecept:
100g smör
2st ägg
1.5dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2dl mjölk
½ - 1st citron, skalet
4dl vetemjöl
2tsk bakpulver
1nypa salt

1.Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små.
2.Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.
3.Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal.
4.Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.
5.Placera ut pappersformar i en muffinsplåt.
6.Grädda i mitten av ugnen cirka 10 minuter eller tills de är gyllenbruna och "torra" inuti. (Provstick med en potatissticka, den ska vara helt torr när när du dragit ut den)
Tips:Formarna borde sitta i muffinsplåt för att inte flyta ut. Om du inte använder varmluft så ska du höja temperaturen med 20-25grader.

Tid:ca. 20min.

Cream cheese frosting:
60g mjukt smör
5dl florsocker
1tsk vaniljsocker
1msk färskpressad citron, saften
100g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg

1. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt.
2. Vispa i Philadelphiaosten.
3. Färga glasyren i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.
4. Bred den på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.

Tid:ca. 10min.

Recept hämtat från www.recept.nu med små ändringar.


Jag använder en sprits (gjorde egen av plastpåse), det blir finare då.

Vänta med att lägga på frostingen tills muffinsen har svalnat.

Nu till påsk kan man ju sätta dit en kyckling på kanske? Och ha gul karamellfärg.

puss och kram
<333


Godis och tråkigt

Den som kom på att det skulle heta långfredagen var ett geni!

Idag är en låååång fredag. Kommer inte på något annat att göra än sitta vid datorn, blogga och äta godis.
Det kan inte vara speciellt nyttigt!


Duktigaste Ottan

Min lilla söta gosesyster Ottilia som är 6år hade tappat sin första lilla tand när jag kom ut från duschen.
Hon var verkligen stolt. ^^


Hon ser kanske lite trött ut, men hon är jätte förkyld idag.

Spagetti och köttfärssås

Nuså har jag njuit av lite spagetti och köttfärssås. Åt några stekta potatis bitar också. mums. Nu ska jag snart palla mejj iväg till toan och duscha. Ska bli skönt att fräscha upp sejj lite och kanske göra något kul med håret? sminka mejj och verkligen njuta av livet. Någon som vet hur man gör manikyr?  Hade tänkt göra det men är inte så värst duktig på det. Har ett litet manikyr-kit men ingen aning om hur man gör.

puss och kram
<333


Varför?

Lindex Shop Online - Väska

Asså jag vill ha den här väskan! Varför Varför VARFÖR måste affärerna va stängda när man är på shopping humör? Vill verkligen åka och bara njuta av att gå i affärer......

Måste verkligen shoppa snart... har inte shoppat på jätte länge!

Långfredag

jaha då blir det en låååångfredag idag då.
Nu har jag nyss stigit upp och ätit scones. NU sitter jag vid min dator med ett påskägg fullproppat med godis. Gott Gott Gott. Men jag får passa mejj så att jag inte äter upp alla mina godisar på en gång.

Någon som vet om det är något bra på tv ikväll? Let´s Dance är ju slut så får väl se om jag hittar något bra.
Igår va det ju Vampire Diaries. Någon som kollade? Jag kollade iallfall och va helt spänd hela avsnittet. Jag stör mej på alla reklad som kommer under avsnitten.

Idag lär jag nog inte göra något speciellt. Bara slappa för det är ju loooooooooooov. Fy va gott!

Puss och kram
<333

Städat

Nu har jag städat mitt rum så att det är skinande rent (tror jag iallafall). Man ser golvet nu eftersom jag slängt ut syrrornas sackosäckar och ställt ut min TV i hallen vid trappan.

Ett tips till alla som hatar och städa (precis som jag)!

Ta på dejj ett par hörlurar och koppla in dom till iPod, MP3, MP4, mobil eller något du kan ha med dejj vart du än går med musik i. Det blir mycket roligare och städa till snabba låtar på hög volym, då kan du gå runt i din egen värld medans du plockar undan, dammar och dammsuger.

Om 1 timme så börjar Vampire Diaries. Alla borde kolla. 20.00 - 21.00 på TV6.

En sammanfattning av programmet:
Ett gäng tonåringar går på high school i mystic falls. Bland de finns Elena. Elena förlorade sina båda föräldrar i en bilolycka där hon satt i baksätet och upplevde allt. Hon bor nu tillsammans med hennes moster Jenna och sin lillebror Jeremy. Jeremy har haft en ''sommarromans'' med en drogmissbrukare som heter Vicki och som är lika gammal som Elena. Stephan Salvatore flyttar tillbaka till mystic falls efter många år. Vad ingen vet (nästan ingen iallafall) är att han är vampyr. Han börjar gilla Elena (men är det pågrund av att hon liknar hans ex Kathrine?). När Stephans bror Damon kommer tillbaka till Mystic falls (för att stanna?) börjar det hända saker och folk dör. Damon är också vampyr. Han tillbringar tid med en tjej han igentligen inte har några känslor för bara utnyttjar (och biter imellanåt). Poliserna anar att vampyrer är tillbaka i mystic falls. Elenas bästa kompis Bonnie börjar känna olika saker när hon rör vid en del människor (och vampyrer). Det visar sejj att hennes mormor har rätt om vad hon är......



Kolla på det och skriv vad du tycker. Missar du kvällens avsnitt kan du kolla på TV6 play.  
Finns även böcker som heter The Vampire Diaries men vad jag har sett så finns de bara på engelska.
Dagens avsnitt är Säsong 1 Del 9.

Damon, Elena & Stephan
 
Glad påsk!

puss och kram
<333

1april...

...ett lurigt datum.
Någon som har blivit lurade idag? Själv har jag inte det. Har inte kommit på något att lura någon annan med heller.

Äntligen påsklov!
Äntligen! det efterlängtade lovet är här. Så perfekt!
Idag har vi knappt gjort något idag. Vi har läst, haft engelska läxa, ritat och kollat på film. En väldigt lugn dag. Det var kycklingfilé och klyft potatis till lunch och när jag kom hem åt jag 2 mackor med nutella på. Var ju inget juniorerna idag så jag fick ta nutella hemma.

Under påsklovet hoppas jag på en total makeover på min blogg. kanske börjar redan idag?

Fick nyss reda på att det kommer en ny the twilight saga bok i juni! The short second life of Bree Tanner den håller på att översättas till svenska och släpps samtidigt i USA och i Sverige. På svenska heter den Bree Tanners andra liv.


Några dagar gammal bild men har samma kläder fast vit tröja med svarta ränder.

puss och kram
<333

Va med och rösta!
Vilka färger ska jag ha på bloggen?


RSS 2.0