Hellowww ^^

Tjenare!

här är en kort remumé av de senaste dagarna:

Torsdag: Kusinerna från Sthlm kommer hit och vi äter mat och pratar och jag får ny mobil (xperia x1) och sen får jag 1par björn borg flippflopp och Harry Potter och Hemligheternas kammare (boken)

Fredag: Åker till Gislaved till G-mormor och G-morfar och firar G-morfar och träffar kusinerna igen. 

Lördag: Bara slappar ^^

Söndag: Läser ut min första Harry Potter bok (HP och De vises sten). Ska följa med pappa och träna damlaget och får inte glömma att plugga inför provet på tisdag!

Gött att ha varit hemma från skolan några dagar :) 
Har fortfarande ont i mina benhinnor så kan nog inte vara med och spela lite med damlaget idag :( gillar att vara med på lite av sakerna dom gör ^^.

Håller på att skriva en liten saga i min mobil men jag tror den blir lite mycket som Harry Potter ;S lixom dom e trollkarlar/häxor och får ett brev..... ;s

puss och kram
<333 

Pausar

Hej jag har ingenting att skriva om och jag orkar inte skriva just nu så jag tar en blogg paus och det kanske blir ett inlägg i veckan? eller mer eller mindre.

Sitter här och lyssnar på Baby - justin Bieber. Är ensam hemma och ska snart kolla på ghost whisperer och typ 19min. Har nyss kollat senaste OTH avsnittet... Har jätte ont i båda benen....har typ benhinne inflamation så jag får inte vara med på gympan imorgon och inte heller vara med på matchen mot hp :(, får nöja mejj med hejarklack... Ikväll blir det KANSKE Uv på borgen... Reftele kommer......
Hade träning igår och kollade på första halvleken på A-lags matchen... Det slutade 4-0 till Kulltorp :D. Bortalaget fumlade lite mycket med bollen.

Så himla skönt med kort vecka! Bara 1dag till i skolan! På Torsdag kommer kusinerna från Stockholm till oss och ska vara hos mormor och morfar hela den långa helgen.

Kommer lägga ut inlägg på söndagar om jag hinner och gör en resumé av veckan.

puss och kram
<333
Usch kommer ni ihåg när det var så här mycket snö? Usch.....

RSS 2.0