Shoes

Här är ett par skor jag hade till och från förra discot jag va på. En kompis ville se dom så här är dom.

Tyx? inte världens bästa bild kanske men den duger.

puss och kram
<333

Neråt?

Ajdå min statistik går neråt och inte uppåt. När den går neråt är det inte lika kul att skriva men jag skriver på så  mycket jag har lust med.

Idag var det skola och åka buss en stund så jag fick stiga upp lite tidigare. Spelade spel på tyskan som vi brukar göra före loven. Jag ägde ju (not) kom 2a på ett spel. Sen hade vi gympa när vi kom hem och Ellis och Rasse bestämde gympan. Spelade bandy och spökboll, vi vann spökbollen men förlorade bandyn. Var lite ojämt där eftersom en av killarna va sjuk och den andra hade ont i foten så vi hade inga killar och dom andra hade en bra kille och snabba och små tjejer. Sen läste vi lite - jag har läst ut Genom dina ögon på 606 sidor idag - efter det va det mat, de blev varm pastasalld som är sjukt gott enligt typ alla i hela klassen (eller skolan?). Vi höll på med praon hela eftermiddagen sen... lite lamt till slut. Tar ju sån tid! 

När jag kom hem gick jag till affären och köpte mjölk, en fralla och en chokladmuffins, mums mums. Så jag satt och smaskade på det en stund hemma och läste ut boken då också. Sen hämtade jag mina två småsystrar på fritids eftersom mamma och pappa var och hämtade bilen från service. Snart kommer mamma hem med en familjepizza vi ska dela på. Perfekt.

Just nu så lyssnar jag på musik på Spotify. Ikväll händer ingenting. Onsdagar, lördagar och söndagar är de enda dagarna inte jag gör något speciellt på har jag kommit på.

Imorgon blir det film i skolan hela eftermiddagen eftersom det är skärtorsdagen. På fredag börjar mitt lov... eller när jag kommer hem från skolan 14.30 imorgon igentligen.

Och än en gång alla som inte läst Genom dina ögon (The Host) borde verkligen göra det slutet är jätte bra!
Och alla som inte har läst Stephanie Meyers andra böcker (the twilight saga) måste läsa dom.


En sötnos på bild bara för att jag längtar tillbaka till Teneriffa och den sköna poolen...

puss och kram
<333

UV

Hejhej nu måste jag snart gå till UV och sätta mejj på en bänk och lyssna på när Per pratar om Jesus och Gud. Inte det allra roligaste man kan göra en tisdags kväll men jag måste.  Har missat UV både förra veckan och förrförra veckan. Måste gå nu! syrrans kompis kommer och hämtar henne så jag ska gå med dom och träffa mina vänner där nere.
 

puss och kram
<333

Hemma från skolan

Hejhej slutade halv 2 idag. Gott Gott. Har nyss ätit liter Müsli och 2 mackor. Ikväll är det UV. Int så kul eftersom det är bibel men det får gå. Hoppas alla har en bra tisdag. min egen är rätt bra fast har ont i hela kroppen efter gympan igår. Skulle verkligen behöva lite massage. Hade E-val idag också så jag målade en liten påskteckning. stog Ellabellapäronskrutt och flätade en inbakad fläta i mitt hår och jag hjälpte Manda lite med att måla hennes påskteckning. Nu ska ja sätta mejj och läsa lite Genom dina ögon och lyssna lite på musik o mina fina skullcandy hörlurar.

 
Lite och välja på när man kom hem från skolan



Dagens kläder:
Treggins - H&M
3kvart långärmad tröja - JC
Kofta - JC

puss och kram
<333

Müsli & Macka

Hejhej alla kära läsare! Hoppas ni har en bra måndag.

Hej min dag började med att jag steg upp yrvaken och gjorde mejj iordning. Sen gick jag ner och åt frukost. Sen åkte jag buss i ca 10-15min. till tyskan. Sen kom vi tillbaka till våran skola och hade lite lektioner. 2 stycken var hemma får att de hade magsjukan. Inte kul. Efter lunchen hade vi gympa. Skulle glida på mattor och jag skrapade naturligtvis mejj på knäna och i händerna så har jätte ont. Inte nog med det, jag skulle springa till baka och slå min kompis i handen och snubblade på matten så jag ramlade på golvet. Har två stora blåmärken på mina knän nu och kan knappt böja dom.

Nu äter jag müsli och åt precis upp en macka med rödbetssallad på. Väldigt gott faktiskt. Om ca 45min. så ska jag åka och klippa mejj så jag måste snart borsta håret. Otroligt håröm så jag måste verkligen bosta det!
Ikväll blir det fotbollsträning med girlsen i gympahallen (om jag nu kan springa på mina ben!)


Müsli - mums

P.S. Jag måste bara tipsa om en bra bok jag läser. Genom dina ögon. Orginaltitel: The Host. Skriven av Stephanie Meyer - Hon som har skrivit Twilight böckerna. Den är lite sience fiction men den är ändå bra för när man kommit en bit in i den så tänker man inte på det. Den är lite seg i början men blir bättre sen. D.S. 

puss och kram
<333 

Uttråkad

Hej igen jag är uttråkad så jag tänkte att jag skulle lägga upp lite olika frisyrer som inte är komplicerade.



Vilken är finast?

1.Luggen är uppsatt men spännen i nacken.
2.2tofsar och ett diadem
3.Plattat hår som är uppsatt i en tofs med tofsen uppsatt i en klämma i nacken och lite hår nersläppt där fram.
4.Utsläppt hår.

Statistik

Här är min besöksstatistik från 29 December 2009. Den har ökat rätt mycket de senaste dagarna men gott ner lite idag igen.


Klippa mejj

Imorgon blir det först skola till 14.30 sen ska man klippa sejj klockan 16.00 sen har man fotbollsträning 18.00.

Hur ska jag klippa mejj?
Tror inte jag ska klippa mejj så mycket. Kommer inte på hur såfall... Vill ju kunna sätta upp håret i olika frisyer och då måste man ha rätt så långt hår....

Något förslag?


Syrran kom visst med i bakgrunden ^^

puss och kram
<333


Hejsan Hejsan

Va roligt att min besöksiffra ligger över 30 nu de flesta dagar.

Hejhej
Mår mycket bättre idag. Känner mejj lite fräschare efter en dusch också.
Var det många som släckte igår då? Jag släckte iallafall. Och en annan viktig sak hände ju inatt. Man ställde om klockan till sommar tid. Just nu lyssnar jag på musik på Spotify och pratar lite på msn. Har kollat på några avsnitt av The Vampire Diaries innan. Imorgon blir det skola igen. Har kollat lite i H&M katalogen och ska beställa några par halvlånga byxor. Har inga. Imorgon börjar sista veckan innan påsklovet. äldigt skönt. På torsdag så har våran fröken lovat att vi ska kolla på film. Låter helt perfekt. Längtar verkligen efter sommaren nu.

Dagen kläder:
Linne - B.young
t-shirt - H&M
Treggins - H&M



puss och kram
<333


Sjuk...

Ledsen att jag inte har bloggat tidigare idag men jag är sjuk... spydde några gånger igår kväll och en gång ca klockan 1 natten mellan igår och idag. Mår bättre nu men har fortfarande ont i magen. Har knappt ätit något idag endast julmust, några rån, 2 fiskpinnar och lite potatismos. Har kollat på TV hela dagen men det finns ju inget bra att kolla på mitt på dagen. 
Tycker det var fel som vann let´s dance igår. Tycker Claudia borde vunnit. Men Mattias var också bra.
Ikväll är det Earth Hour mellan 20.30 och 21.30. Glöm inte släcka.
Besöksrekor igår igen. Tack.
Är det något bra på TV ikväll då som man kan kolla på?
Funderar på att kolla på något bra program på datorn nu men vet inte vad.



puss och kram
<333


15-16 grader

Va gott det var när man kollade på termometern när man kom hem från skolan innan. Den stog på mellan 15 och 16 grader :) Jätte skönt men det var ingen sol just då.... Men det blev lite varmt när man gick runt med vinter jacka idag i skolan... Vi satte oss på en bänk och solade lite och kollade på när dom andra spelade bollen i rutan.
Imorgon ska det visst bara bli 4-6 grader. Inte lika kul men det är ju fortfarande pluss grader.


Glad

Oj såg att jag hade besöksrekord igen i förgår. Tack.

Idag har jag varit i skolan och det var soppa till lunch. Gott med vitlöksmojja till och baguetter.
Vi har kollat på 2 avsnitt av den engelska serien med ''Ghost stories'' som vi brukar kolla på, på  engelskan.
Sen hade vi slöjd och matteprov idag också. Tror det gick bra på provet och jag blev klar med ena delen av det jag virkar på slöjden. Kanske hade 1 fel på matteprovet annars tror jag att jag hade alla rätt.
Igår var jag på juniorerna och gjorde världens sötaste lilla kanin.


Erkänn söt

Just nu lyssnar jag på Lady Gaga - Boys,Boys,Boys.
Igår kollade jag på The Vampire Diaries. Alla som inte har sett det programmet borde verkligen kolla på det. Det går på torsdagar klockan 20.00 på 6an.

bloggar mer sen om jag kommer på något att skriva om.

Dagens kläder:
Linne - Monkey
Fusk treggins - H&M
Mascar & Kajal - Maybelline New York


puss och kram
<333

Hjälp?

Är det någon som kan hjälpa mejj att förstå besöksstatistiken på bloggen? Jag förstår mejj inte på den.
Asså ska man följa den röda eller den blåa för att se hur många besök man har haft om man inte vill räkna in sina egna? Jag förstår inte.....


Besöksrekord :)

Såg precis att jag hade besöksrekord igår. Va roligt :). Tack alla som läser min blogg. Heltv otroligt att jag har haft så många besök idag o klockan är bara 20 i 4. Jag kan ju inte börja jämföra med Foki, Blondinbella, Kissie och Elin Kling till exempel riktigt än men ändå det är kul.

tack än en gång

puss och kram
<333

Hejhej

Hej om någon följer min blogg har ni nog märkt att jag inte har skrivit något på mer än en vecka typ. Anledningen är att jag bestämde mjj för att ta en data paus ;). Men idag är jag hemma från skolan så då sitter jag vid datan ^^ Åt en hamburgare o pommes innan o de blev lite mycket så jag höll på att spy ;s har inte så ont i huvudet längre men fick gå hem från skolan igår..

Helgen har varit bra :) Bakade bagels,cupcakes och amerikanska muffins i lördags :) gott gott :)
Och va på ICA i lördags oxå och köpte New Moon :) (Y). I söndags va jag med Ellabellapäronskrutt och vi gick tipspromenad ^^ fick 8/12 rätt på vuxenfrågorna ;). Ottilia vann barnfrågorna ^^.
I Måndags hade vi fotbollsträning och i tisdags gick jag hem 9.00 från skolan typ eller kvart i 9 lr nått sånt ;)
I fredags va ja på tonår med Amanda. Sofie och Emma stack typ efter 1 timme ;).

Imorgon blir det förhoppningsvis skola och juniorerna med Kimman,Ellis och Manda :) (Y)

På fredag är det matteprov som jag måste öva på... lite svårt eftersom det nästan blir hela boken för mejj eftersom jag är inne på sista kapitlet snart bara nårra få tal kvar...

Blir inget tonår på fredag eftersom det inte är här utan vi måste åka iväg -.- o det vill jag inte för då kommer vi typ hem vid 11-12 tiden :S på kvällen asså

Inget kul på tvn mitt på dagen har jag märkt ;)

lägger ut bilder på mina bagels och mina fina cupcakes och kanske mina muffins oxå senare :)

Så vad ska alla andra hitta på idag då? Själv blir det väl bara att ligga på soffan...

Och juste på lördag är det Earth Hour. Någon som ska släcka??

och vem tycker ni ska vinna let´s dance på fredag?
Jag har svårt att bestämma mejj tycker båda är väldigt bra men måste nog säga.....Claudia :) men Mattias är oxå väldigt bra :)

puss och kram
<333

Hemma

Hejsan idag är jag hemma från skolan... Känner mejj lite yr och har mår illa ;s.... Och fryser...
Sitter ensam med datan i knäet i soffan och tittar på the tribe ;).

puss och kram
<333

Eric Saade :)

Eric Saade... Ja, det är namnet på han som borde vinna hela melodifestivalen... enligt mig då :).

Hans låt är grymt bra. Han har ett otroligt bra dansnummer i sitt framträdande. Han är snygg ;). Och han borde slå igenom bra i Norge. Så alla röstar på honom så blir det bra :).



Heja Eric!
Go Eric! Go Eric! Go Go Go Eric!

puss och kram
<333

Skidor

Hejhej ska snart dra upp till Kyllås och åka slalom (Y) Inte super sugen på det idag men det får gå :) bättre än att sitta inne själv ;). Anna,Robert,Ellen och Klara ska med och Jag,Mamma,Julia och Ottilia :) pappa ska inte följa med eftersom han håller på med något annat ;). Just nu så lyssnar jag lite på musik (Y) Just nu - Paparazzi - Lady Gaga ;) Nyss lyssnade jag på Sleepless - Eric Saade och Eh, Eh (Nothing else I can say) - Lady Gaga ;) 
Har en kort liten spotify lista som jag lyssnar på när jag använder denna datan ;) är inne på pappas spotify  ^^
Länk:AMANDA njut :)

puss och kram
<333

P.S. Glöm inte att jag kommer säga precis vad jag tyckte om Finalen i Melodifestivalen ikväll :) D.S.

Tjo ^^

Hejhej äri skolan i 1-2ans klassrum o lyssnar på F-klassen när dom lär sejj siffran 17 ^^
Fanny sitter jämte mejj då ;) hm... idag har vi lyssnat på musik o haft engelska läxa ;)
Om typ en timme är de lunch och de blir makaroner o falukorv ;) fanny e galen ^^
Efter lunchen e de slöjd till 20 i 2 sen slutar vi (Y) Ska duscha när jag kmr hem sen e de tonår ikv ^^ (hemlig gäst O.o).

puss och kram
<333

Kakor :)

Hejsan förlåt att jag nt har bloggat på 3dagar men har nt känt för det ;S
Iaf idag har de varit en vanlig dag i skolan o nt hänt ngt spec ;S.
Efter skolan skulle jag, kimman, ellis o manda gå till juniorerna men manda vände efter halva vägen ;S
På juniorerna bakade vi (Y) bakade kokostoppar, jordgubbsgrottor o blåbärsgrottar (Y)
Kokostoppar e super lätt att göra! Kan receptet utantill ^^

Kokostoppar ca 25 - 35st

2ägg
1 påse kokos
1dl socker
50g smör/margarin

Sätt ugnen på 175grader.
Visa ägg och socker poröst. Visa i kokosen och rör sedan ner smöret/margarinet. 
Klicka ut smeten i så stora bitar du vill ha med 2 skedar.
Sätt in i ugnen och vänta 10minuter.
Klart!

Super gott :)
puss och kram
<333

100

Hej detta är mitt 100e inlägg O.o
Idag har varit en väldigt tråkig dag :s Bara suttit vid datan o nt kommit på ngt att göra :s
Vaknade klockan 6 och kunde inte somna om så jag lov halv vaken i sängen till ungefär lite före 8 då steg jag upp ;) I kväll blirre fotbollsträning med tjejerna (Y)
Hoppas det blir kul och jag lyckas stänga av tankarna o bara köra :).
Varit ensam hemma hela dagen oxå... Studiedag som sagt :D, men imorron blirre skolan igen :s
Just nu lyssnar jag på musik (Y) Crushcrushcrush - Paramore sattes precis igång i min Spotify lista (Y).
Får se om jag lägger upp nårra kläder idag eller om jag e för slö ;).

Juste jag komenterade aldrig andra chansen heller!
En kort komentar; Helt kasst!
Förklaring; Helt fel som gick vidare! Tycker Alcazar och Crucified Barbara skulle gå vidare :s. Hoppas svenska folket har lite bättre smak i finalen på lördag! Heja Eric Saade  :D <3

puss och kram
<333

Hellow ;)

Hejhej idag har jag fortfarande ont i höger vaden sen jag dansade ;)
Har lite blandade känslor i huvudet idag ;)
Hm... ja vad ska jag säga har tråkigt idag som sjutton o har ingenting att göra :s
Just nu chattar jag med Emma och nyss med Fanny <3
Imorgon e en toppen dag :D Studiedag ^^ gött att bara vara ensam hemma o slappa ^^
Ottilia o Julia ska åka till gnosjö o sova hos Mormor o Morfar så jag blir ensam :D :D :D.

Dagenskläder är samma som igår så pallar nt lägga upp bild ;)
Juste har adidaskoftan på mejj idag oxå annars e de samma ^^

puss och kram
<333

Discot - Melodi

Gud va kul vi hade ^^
Dansade nästan non-stop i 4timmar ^^
Blev as svettig o har super ont i vaderna idag ^^
Blev hur trött som hellst så jag sov till klockan 12 :P
Vi ägde ju helt klart dansgolvet :)
hoppade upp och ner hela tiden typ ^^
Fattar inte hur vi orkade ^^ Var tvungen att ta en paus o köpa en fanta :) Sen tog jag en till paus o köpte en liten kex choklad :) sen satte vi oss ner nårra gånger men annars dansade vi hela tiden ;)
Fick as ont i fötterna i slutet kunde knappt gå sen ^^
Rätt bra musik ^^ lätt att dansa till :)
Look at my horse my horse is amazing
höhö ^^

Ikväll ska vi titta på Melodifestivalen borta på västanvägen hos Anna, Robert, Ellen och Klara ^^
Äta italiensk buffé oxå mums mums :) 
En sak är dåligt o de e att jag inte kan komentera melodifestivalen här på bloggen ikv men får göra det imon istället då :) 

Tack för kvällen Allihop :) <3
puss och kram
<333 

Dagens 6/2 -10


Linne - Monkey
''Fusk'' jeans leggins - H&M

Dagens 5/3 -10

Tja idag ärre disco i hp F-6
Så här ser ni hur jag såg ut när jag kom hem från skolan
Before Make up
After Make up ;)
Before
After

vad tycks?

Hejhej

Förlåt för dålig uppdatering igår (a)
Glömde faktiskt totalt bort att jag hade en blogg :o

Idag har jag kollat 2½ avsnitt OTH ^^ och en liten bit av Grey´s Anatomy ;) men medans jag tittadep å det tvingade pappa med mejj ner till Gnosjö för att hämta pizza ;) gött me pizza åt en kebab pizza fast orkar aldrig mer än typ halv ^^ åt lite mer än vanligt ändå ^^
Skolan va... sådär ;s en del e som dom e :s. Men igår fick jag reda på att vi har STUDIEDAG på måndag! guh va himla fantastiskt gott :). Imorgon har jag ingen läxa men fick tillbax mitt Indienprov o hade högsta ''betyg'' :) och muntligt prov på tyskan som oxå gick bra :) engelska glosor på fredag men de ska gå bra de oxå :)
Blir nt mkt blogg imon heller för jag ska på juniorerna med Kimman, Manda och Ellis :)

puss och kram
<333

Dagens 3/3 -10


Tröja - H&M
Jeans leggins - H&M

La inte ut ngn igår men jag hade samma kläder som i förgår ;)

Fotboll

Hejsan idag har man fotbollsträning kl 18.00 o sen har jag prov imon oxå på Indien som jag nt har övat på så jag måste öva o träna idag men pallar inget av de ;). 
Skolan va sådär o jag blir rätt irriterad i mellanåt -.- 
Imorron går man ju bara t halv 2 + har bild :) kul kul :) hoppas på fri bild så jag kan fortsätta med min Cute Emo :) den blir rätt bra :)  
Just nu är jag på facebook och halv letar fakta om indien...
Hoppas på att oth avsnittet som kommer i USA idag kommer p åinternet idag eller imon så att jag kan kolla på det för måste verkligen veta hur det går för Brooke o Julian :)

puss och kram
<333

Dagens 1/3 -10


Kofta - adidas (stadium)
Tröja - JC (likadan som igår fast rosa)
Jeans leggins - H&M

RSS 2.0